close
Menu

AVR

 

We zien ze steeds meer in onze polders, de AVR-groene machines. AVR is immers een echte full-liner als het gaat om grondbewerking en van pootmachine tot hallenvuller. 

 

De AVR Ceres 450 is dé getrokken pootmachine binnen het assortiment van AVR. Het grote voordeel van poten met een getrokken machine is, naast de gewichtsverdeling, het feit dat de gebruiker de Ceres 450 kan combineren met grondbewerkingsmateriaal zoals de speciaal ontworpen AVR GE-Force C frees of de gewone AVR GE-Force.

De AVR GE-Force frees is een van de meest verkocht AVR-machines in het assortiment van Vervaet. De GE-Force is voorzien van een eenvoudige haakse kast die het binnenkomende koppel één op één doorgeeft aan de zij-aandrijving. De standaard haakse kast kan vermogens toto 250 pk aan, maar er is ook een kast tot 380 pk verkrijgbaar. 

IJzersterke prestaties en fluweelzachte aardappelbehanding; het kan in één machine. De AVR Puma 3 bewijst dat de Puma-serie toonaangevend is in de markt van zelfrijdende vierrijige aardappelrooiers. Een hypermoderne rooier die het toppunt van efficiëntie is, met een krachtige Stage IV Volvo-motor, extra reinigingscapaciteiten en veel tractie. 

 

AVR CERES 450

Vragen? Neem contact op met ons team!