close
Menu
undefined

Digitaal TaakbeheerPrecisielandbouwtechnologie

  • Verdeel geschreven taken aan uw team via de MyJobs-app
  • Veel minder telefoontjes nodig
  • Geen verloren informatie
  • Geen miscommunicatie
  • Taakuitvoering met hoge kwaliteit
null

Koppelen met anderen

Met MyJobConnect coördineert u uw werknemers beter en stimuleert u de productiviteit van uw bedrijf, terwijl foutenbronnen worden geminimaliseerd. MyJobConnect bevat twee apps voor uw smart-apparaat: MyJobsManager en MyJobs. De gegevens van uw Operations Center-account worden vooraf ingevuld en gesynchroniseerd en het plannen van een nieuwe taak kost slechts een paar klikken, waardoor de gegevens consistent en up-to-date zijn. 

null

Met MyJobsManager kunt u digitaal uw taken vooruit plannen met behulp van een intuïtieve agendaweergave. Als de planning verandert, kunt u alle details eenvoudig naar een nieuwe datum slepen. De dashboard-weergave voorziet u van een uitgebreide samenvatting van uw dagelijkse activiteiten, zodat u de voortgang van de werkzaamheden eenvoudig kunt controleren en snel gebieden kunt identificeren die speciale aandacht nodig hebben.

null

De app MyJobs biedt uw medewerkers een gespecialiseerd overzicht van de taken die zij in de juiste volgorde moeten uitvoeren. U heeft alle vereiste details te allen tijden bij de hand, zonder dat papieren rondslingeren. Dit helpt bij het verminderen van fouten als gevolg van communicatiefouten en de behoefte aan opvolggesprekken. Zodra het werk is volbracht, zijn er maar een paar klikken nodig om dit te melden. Aangezien alle gegevens in realtime in het Operations Center worden opgenomen, kunt u een overzichtsrapport van het werk maken en de datum voor verdere facturering verwerken.

Taakbeheer undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer