close
Menu
null

JDLinkPrecisielandbouwtechnologie

  • John Deere Telemetric System JDLink
  • Machineprestatiegegevens weergeven en vergelijken voor uw John Deere-machinepark of zelfs voor meerdere John Deere Operations Center-organisaties.

Efficiënt overzicht van real-time machinegegevens

De live-machinegegevens geven de prestaties van de machine weer, waarmee deze kan worden geoptimaliseerd. Naast de live-machinegegevens (bijv. brandstofverbruik of motorbelasting) zijn de live-machineposities van het volledige machinepark zichtbaar vanaf elke plaats en op elk moment.

Dankzij de diagnosefoutcodes (DTC's) vanaf uw John Deere-machines kan in real-time en onderweg proactief onderhoud worden ingepland, waardoor de onderhoudskosten voor uw machine aanzienlijk worden verlaagd.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

De Machine Analyzer-app geeft de vastgelegde gegevens van uw machines grafisch weer.

Displays agronomische gegevens van John Deere-machines

John Deere maakt gebruik van een gepatenteerd gegevensformaat voor het synchroniseren van agronomische documentatiegegevens met uw Operations Center-organisatie in realtime*. Elke 30 seconden wordt er een gegevenspakket verzonden naar het Operations Center. Dankzij deze synchronisatie kan de werkvoortgang worden gevolgd via de mobiele app MyOperations. De synchronisatie van live-documentatiegegevens is mogelijk dankzij onze Generation 4-displays – deze zijn geïntegreerd in John Deere-machines en zijn leverbaar als een universele oplossing voor machines van andere merken.

JDLink undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer