close
Menu
null
null
null
null

XUV835MTransporters

  • Benzinemotor
  • 4-wielbesturing
  • Volledig onafhankelijke wielophanging
  • Stuurbekrachtiging
  • Homologatie voor op de openbare weg
  • Cockpit voor 3 personen
null

De Ultieme Machines Op Het Gebied Van Comfort En Prestaties

Het laatste wat u nodig hebt, is een Gator die niet comfortabel rijdt, en daarom houdt de XUV835M uw comfort in het achterhoofd. Met drie passagiers voorin profiteert u van een veel ruimte bij het off-road rijden, zowel in de cabine als in de laadbak. U brengt uw dagen door met het verzorgen van uw volbloed paarden? Waarom zou u zelf niet met een volbloed rijden?

null

Geen Compromissen

Deze Gators van topkwaliteit hebben alles wat betreft kracht, vermogen en beschikken over comfort zoals bij een auto. Als u het beste wilt, hoeft u niet verder te zoeken.

null

Kom Verder

Met echte vierwielaandrijving en nog meer bodemvrijheid, gaan beide modellen verder bij lastige omstandigheden, waar anderen moeten stoppen.

null

Rijd In Stijl

Of het nu een volledig open bedieningsstation is of een in de fabriek geïnstalleerde cabine, het interieur is opnieuw ontworpen met comfort en ergonomie hoog in het vaandel.

null

Open Of Gesloten?

Kies voor een open cabine met netten, of de volledig gesloten cabine met polyester deuren voor maximale bescherming en minimaal geluid.

null

Klaar Om In Actie Te Komen

De cabine wordt geleverd met alle kabels geïnstalleerd, dus het installeren van een lier is erg eenvoudig.

null

Neem Het Allemaal Mee

Zware of omvangrijke ladingen? Geen probleem – deze modellen hebben ruim voldoende trek- en laadvermogen, plus wegligging en remmen die daarbij passen.

null

Bij John Deere is het ons doel om u meer productiviteit te garanderen. Meer systemen voor het beheren van uw machines van A tot Z. Meer comfort tijdens lange werkdagen. Meer vermogen. Meer snelheid. Wat u ook nodig hebt, wij zorgen voor meer productiviteit.

Specificaties

John Deere

XUV835M

Transporters

MotorBenzin
Cilinderinhoud812 cc
Snelheid60 km/h
Trekvermogen907 kg
Laadvermogen454 kg
XUV835M undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer