close
Menu
null
null
null
null
null
null
null

XUV865RTransporters

  • Dieselmotor
  • Vierwielaandrijving
  • Volledig onafhankelijke vering
  • Stuurbekrachtiging: standaard
  • Homologatie voor op de weg*
  • Antal säten: 3 (endast terrängkörning, 2 säten på väg)
  • HVAC (verwarming en airconditioning)
null

Zo comfortabel als werk kan zijn

De XUV865R is de meest comfortabele Gator van John Deere. Hij combineert de opvallende prestatie van de XUV835M en XUV865M cross-overtransporters met veel verschillende extra kenmerken voor nog meer comfort – misschien blijft u wel gewoon doorwerken.

Highlights

XUV865R, field shot, full shot, right angle back view

Comfortabel werken

Standaard kenmerken zijn autostoelen, gemakkelijk openende deurhendels en een voorruit die volledig kan worden geopend; opties omvatten verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het gestileerde dak verplaatst water naar de buitenranden en de voor/achterlichten bevinden zich onder de daklijn voor betere bescherming.

XUV865R, field shot, detail shot, tan interior

Een fris uiterlijk

De R-afwerking geeft uw cabine veel verschillende extra's, van een geelbruin interieur tot elektrische bedrading voor accessoires evenals verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Hij omvat ook een 40/60 zitbank van geelbruine stof, A- en B-stijlafdekkingen, een achterpaneelafdekking, geelbruine deurpanelen, een binnenspiegel, led-koplampen met grootlicht en dimlicht, interieurverlichting, zonnekleppen, een ruitenwisser en -sproeier.

XUV865R, field shot, detail shot, ventilation and air conditioning (HVAC)

Ideaal werkklimaat

Met vier ventilatieopeningen op het dashboard, vier luchtstroommodi en drie ventilatiesnelheden, helpt het efficiënte verwarmende ventilatieen airconditioningsysteem (HVAC) u het hele jaar door de werktemperatuur te regelen. Gemakkelijk te gebruiken bedieningselementen in autostijl bevinden zich handig in het midden van het dashboard binnen het bereik van de bestuurder en passagiers.

XUV865R undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer