close
Menu

EXPERT CHECK
VOOR GAZONUITRUSTING

Expert Check voor gazonuitrusting
Het productiviteitseffect

Het productiviteitseffect

Een machine die in topvorm aan het seizoen begint, heeft een veel betere kans te kunnen presteren zonder onderbrekingen. Zorg ervoor dat uw gehele machinepark klaar is voor de zware taken die het te wachten staat en plan een Expert Check.

expert checkUw voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en speciale gereedschappen.

Uw expert voor productiviteit

Uw expert voor productiviteit

Gecertificeerde monteurs voeren een grondige technische diagnose uit met gebruikmaking van de unieke John Deere-checklijsten voor de hoofdcomponenten als het maaidek en het grasopvangsysteem.

totaalpakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check krijgt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Hiervoor wordt een vaste prijs gerekend dat alle onderdelen en arbeid omvat.

Kooimaaierpakket

Kooimaaierpakket

Een grondige inspectie van de kooimaaieenheid, professioneel slijpen, en wij vervangen oude messen met originele messen van John Deere.

Onderhoud airconditioning

Onderhoud airconditioning

Wij vervangen het cabineluchtfilter en de koelvloeistof, zorgen voor superreiniging van de verdamper voor het elimineren van bacteriën en controleren op lekken en inspecteren de aandrijfriem.

XUV-upgrade Ultimate-pakket

XUV-upgrade Ultimate-pakket

Bescherm uw XUV van medium formaat en verhoog het comfort en de productiviteit met twee productiviteits-, een beschermings- en een comfortwerktuig.

Gazonuitrusting undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer