close
Menu

EXPERT CHECK (deskundige controle)
VOOR MAAIDORSERS

Expert Check (deskundige controle) voor maaidorsers
Alles over inzetbaarheid

Alles over inzetbaarheid

Alles wat u het hele jaar doet, doet u maar voor één doel: de oogsttijd. Uw maaidorser moet dan presteren, ongeacht wat er verder gebeurt. Een Expert Check (deskundige controle) kan daar voor zorgen. Maak meteen na het seizoen een afspraak voor uw Expert Check. Onze experts staan dan graag voor u klaar. 

expert checkUw voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en speciale gereedschappen.

Onze experts

Onze experts:
Weten meer, zien meer

Onze experts voeren een diepgaande technische diagnose uit en gebruiken daarbij door de fabriek bijgewerkte checklijsten en veldgegevens uit het vorige seizoen. Deze geboden service is uniek voor John Deere-dealers.

totaalpakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

U bespaart geld met de all-inclusive tarieven van onze alles-in-één-pakketten. Wanneer u de resultaten van de Expert Check krijgt, beslist u welke werkzaamheden we moeten uitvoeren. Hiervoor wordt een vaste prijs gerekend dat alle onderdelen en arbeid omvat.

Premiumpakket maaidorservoorzetstukken

Premiumpakket maaidorservoorzetstukken

De volledige behandeling: we stellen de achterste geleidestrippen van de vijzel af, vervangen de volledige maaibalk, controleren de koppeling, riem en kettingslip, werken de meervoudige koppeling bij voor snellere en betere haspelbeweging, en meer.

Airconditionerpakket maaidorser

Onderhoud airconditioning maaidorser

Blijf koel. Omdat systemen altijd gas kunnen lekken, is het aan te bevelen deze elke twee jaar te controlen en waar nodig bij te vullen. Service omvat vervanging van het cabineluchtfilter, aftappen van het koelmiddel, reiniging en bijvullen, en meer.

Motorpakket maaidorser

Motorpakket maaidorser

Profiteer van maximale prestaties en levensduur van de motor dankzij originele smeermiddelen en filters. Service omvat vervanging van filterelementen, olieverversing en controle van motorcompressie.

Vraag uw dealer naar de all-inclusive prijzen voor de hierboven genoemde installaties!

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste montage-instructies voor onderdelen vanaf de fabriek.

 

 

Maaidorsers undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer