close
Menu

EXPERT CHECK (deskundige controle)
VOOR TRACTOREN

Expert Check (deskundige controle) voor tractoren
Meer ervaring, betere gegevens

Meer ervaring,
betere gegevens

Omdat onze gecertificeerde monteurs de veldgegevens uit verschillende seizoenen van over de hele wereld gebruiken, weten zij exact waar zij het eerst naar moeten kijken en welke onderdelen speciale aandacht nodig hebben. Ze lossen elke kwestie op voordat het tijdens uw volgende seizoen een probleem kan vormen.

expert checkUw voordeel

Als je weet waar je naar moet kijken, heb je een beslissend voordeel – onze John Deere Experts beschikken hiervoor over de ervaring, kennis en speciale gereedschappen.

Expert Check (deskundige controle): nu op maat gemaakt

Expert Check:
nu op maat gemaakt

Afhankelijk van de leeftijd, bedrijfsuren en hoofdtoepassing van uw machine kan uw Expert Check variëren van een controle van 1 uur van belangrijke functies en veiligheidsaspecten, tot een grondige inspectie van 3-5 uur, die uitgebreide slijtagemetingen of hydraulische of motorprestatietesten kan omvatten.

Inspecteer uw machinepark

Inspecteer uw machinepark

U komt in aanmerking voor aantrekkelijke bundelkortingen op inspecties als u meer dan één tractor of werktuig meebrengt voor een Expert Check.

all-in-pakketAlles wat u nodig hebt, voor één prijs

Zodra u de resultaten van de Expert Check weet, kunt u beslissen welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren om uw machine in topvorm te houden. We adviseren u om onze all-in-pakketten te gebruiken, die alle onderdelen en werkzaamheden omvatten voor één all-inclusief prijs.

Tractormotor en brandstofpakket

Tractormotor en brandstofpakket

Alleen originele smeermiddelen en filters zorgen voor maximale prestaties en levensduur van de motor. Dit pakket omvat de vervanging van motorolie en brandstoffilters, het verwisselen van de motorolie met John Deere Plus 50 II en de smering van alle smeerpunten.

ILS ReLife-pakket

ILS ReLife-pakket

ReLife-pakketten voor tractoren van de 8-serie voor betere prestaties en een langere levensduur van uw ILS-as. Bekijk onze diverse aanbiedingen om uw tractor te updaten.

Vervangen van rupsband en middenrol

Vervangen van rupsband en middenrol

Ontvang de ultieme tractie-upgrade met een grote verscheidenheid aan toepassingsspecifieke Camso-rupsbanden en -middenrollen. Wij zullen ze vervangen en uitlijnen en we controleren het oliepeil van het tussenwiel, het aandrijfwiel en de middenrol.

Vraag uw dealer naar de all-inclusief prijzen voor de hierboven genoemde installaties! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met speciale gereedschappen van John Deere en met de nieuwste onderdeel-montage-instructies vanaf de fabriek.

Tractoren undefined Biervliet, Wolphaartsdijk , Steenbergen, Biervliet undefined Vervaet / Stehouwer